Tuesday, 30 April 2013

bye bye koopkpmbp

rasa baru sekejap je kat kpmbp ni..
rasa baru je sampai kat kpmbp nie..
aim utama dtg sini ingat nak lepak2 jep
jaga along aku yang sarat pregnant..
tapy tuptup dapat keje kat koopkpmbp.
tue namanyer--> semuanyer keje Allah s.w.t..
mesti nanti rindu kat warga kpmbp..
*URGH!!! 
&^%#%^**&^$#
oh God , beratnyer hati nak mengorak
langkah tgglkn kpmbp..
many thing i've learned..
many thing i got
 i've spent all my time at kpmbp..

mata nak ngis.. hehe..x dek la mke bgn tido.. 
*hahaha

*ohhhhhh many many many moment i got at kpmbp..
seriously rasa nak nangis.. but i must move on for my life..
*wawawawa :'(
i really don't want to say good bye to any of  u 
terutama "people kpmbp"

cebisan kisah aku di kpmbp 
detik2 terakhir di sini

nampak tak nakal aku..
time keje still bole snap2 pic.. 
hehe..
*jangan jelly-II dgn itee tau.. hehe..
(saya x se-cute puan at lua sane >,< )

hehe disetiap persegi akan ade picha aku..hhee..
epps! jgn kata aku curik tulang..
time nie x dek orang okies.. :-P

hye lalala..
aku suke sebut lalala or lululu..
sehari x sebut mmg x sah.. 
hehe.. 

alamakkkk sape nie!
blue+white.. i love it..
cinta awokkk

kitten nie baru jep lahir di muka bumi..
kisah dia cm niey..
      pepagi aku buka koop tiba2 ade mak kucing nie jinjit (eh yekk ke bhsa aku nie? )
      mak die nie gigit die cm nak crik tempat berlindung..
      aku pon ambik anak die.. cian kena gigit then aku letakkan kat dalam kotak..
      mak die dah berbunyi2 wisau anak die aku curikk..
      hehe aku ckp lembut.. *tak la, nak letak baby dalam kotakk, jangan la marah..
      hehee.. cra aku ckp uw da mcm mak kucing tuh manusia..
      time tuh tak pk ape.. men ckp je.. haha padahal kenyataan nye kucing tuh ukan leyh cakap..
      tapykan setiap aku cakap mak kucing tuh ikot je.. teror.
      *K.A.G.U.M jugak mula2..
      hehee. moral stories --> binatang pon sayangkan anaknyer.. <3


nie mak die.. mula2 die bwk sekor.. tgk2 petang tuh ade lagy.. 
*total --> 3 ekor kitten 
i love it.. !
kitten niey sume putih...
aku dah la suke kucing warna putih..

tengok betapa sayang nyer aku.. yap ade bumbung aku buatkan..
yang tak tahan tu..
*KUCING DI DALAM
hehe.. sebenarnye aku wisau
ade pokcik mokcikk ambik kotak nie buang tanpa check dulu
isi dalamnyer..hehe


rumah kitten-III tadii.. hehe


kalau korang perasan ada nama aku...
*NUR IZZATI ABDULLAH SANI..
hehe.. 
so boss boleh tahu sales aku jual dlm shari brape.
hehe.


pintu depan koopkpmbp..
hehe.
*P.E.R.H.A.T.I.A.N
disini ad jual topup celcom, digi dan maxis..
hotspot tok wifi pon ade di jual disini..
printing servis pon ader
ehh fotostat pon ader..
moh dtg beramai2..
(hehehe cm iklan da)


banyak tak gula-II..
student-II sini suke beli gula2..
kate dieorang t aku continue study wajib ade gula2 tok 
hilangkan ngantok dalam kelas. hehe..
(baek abang-II & akak-II t saya buat jugak)

buku reload..
sepanjang aku kerja aku burn duit nak dekat rm30 
gantikan topup yang salah hantar..
ai maklom la sbb tinggalkan no..
silap hantq mmg nanyer ar.. haha
tak pela aku jugak cuai.. kang da kena gantii..
hehe


mesin fotostat..hehe.. dua2 mesin nie
da macam kawan baek aku..
sbb ary2 aku gunakan diorang..
kertas tersekat da normal da bg aku,,
kengkadang aku bebel kat mesin ni.
*tolong la baek2.. plez... nak cepat siap fotostat.
hehe.. so mesin ni troz jdi baek.. hhe.. thankz mesin
love u mesin!


peti minuman yogurt,,
hehe.. byk x..
lagy2 yogurt mmg feveret aku..
*gemuk aku ary2 aku beli semata mata nak
makan yogurt.. heee.

rak ubat-II..
hehe..sape kata kita akan sihat selalu.
kenkadang Allah uji kita dgn penyakiitt..
*student sini kalo sorang dmm mmg amai la
ecoknya beli ubat.. hehe..
cian dieorang..kadng2 dtg koop nak beli ubat
dalam keadaan muke merah2..
hidung merah2..
hehe

jajan lagy... hehe..


sudut alat2 tulis kot.. haha..
mcm2 ade kat sini.. tapy aku x snap sume la..hehe


dan akhirnya kaki ini bakal melangkah meninggalkan alam 
part time aku di koopkpmbp..
terima kasih warga kpmbp..
sayang korang..
terima kasih tak sombonkk..
if tak dek aral melintang 
kita berjumpa lagy..
love u so much..
the bye bye is sure to be the hardest part
for me to saying it..
move on 
for my future..
see u all again
next time..
in sya Allah....
ada jodoh tak kan ke mana bak
kata orang tua-II..
bye bye kpmbp !
loveeeeeeeeeeeeee u olllzz


No comments:

Post a Comment